Access Consciousness Body Process® Class | Ontdek & belichaam jouw werkelijke lichtheid

zondag 4 juni 2023 | 10:00 - 17:30 | THUIS bij Hans en Yvonne, Eindhoven | Jouw investering: € 125,- (incl lichte lunch)

NIEUW NIEUW NIEUW!!

OCHTEND: ALGORITMISCHE TONALITEITEN & ANOMALIEËN

MIDDAG: LEGENDE VAN EL DORADO

DEZE TWEE ACCESS CONSCIOUSNESS LICHAAMSPROCESSEN ZIJN NIEUW UITGEKOMEN IN JANUARI 2023!!

Wat kies je met, door en voor je lichaam?

What magical embodiment is possible for YOU, your body & your life wanneer je gaat belichamen als de akoestische frequentie van JOU?

✨ Wat als er een andere mogelijkheid beschikbaar is met jouw eigen lichaam creëren als de akoestische frequentie die je werkelijk bent? ✨
 
✨ Hoeveel van jouw lichaam heb je gecreëerd vanuit deze realiteit? En hoeveel van je lichaam heb je gecreëerd vanuit jouw eigen realiteit? 
 
✨ Wat is er nog meer mogelijk voorbij aan rugpijn, orgaanpijn en veroudering wanneer je jouw werkelijke GOUDEN lichtheid gaat ontdekken en belichamen?✨
 
✨ Volg de energie ✨
 
✨ Wat weet jij over of jij hierbij dient te zijn? ✨
 

Voor mensen die weten dat er een andere belichaming & meer gemak mogelijk voor ze is en hier naar op zoek zijn.

Een super mooi & NIEUW lichaamsprocess van Access Consciousness om toe te voegen aan je pallet met vaardigheden als je werkt met cliënten die geen gemak hebben met hun eigen lichaam, pijn & zwaarte ervaren en dit ook merken in hun fysieke lichaam.

Gebruikmakend van een van de 60 energetische hands-on lichaamsprocessen van Access Consciousness® nodigt deze class jouw lichaam uit om zichzelf te helen vanuit energie, ruimte, bewustzijn & keuze, om vervolgens ook die ruimte te kunnen zijn voor anderen.

Je ontvangt na deze class ook een certificaat en korte uitleg op papier om mee naar huis te nemen. Je mag dit proces daarna ook geven aan cliënten, vrienden of familie, of je geeft het gewoon lekker vaak aan jezelf.

Schrijf je in via onderstaand contactformulier en je ontvangt binnen 48 van ons een mail met alles wat je nodig hebt om jouw inschrijving te voltooien en de class met gemak te volgen.


Klik hier om de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy van Real Eve te bekijken.