Access Body Process® Class | Bevrijd jezelf van alle gedachten & emoties uit het verleden die vastgezet zijn in jouw lichaam

donderdag 25 januari 2024 | 19:00 - 22:15 | Gasthuisstraat 102, Helmond | Jouw investering: € 75,-

Wat kies je met, door en voor je lichaam?

Iedere keer als je ergens niet volledig mee aanwezig wilt zijn, slaat jouw lichaam dit op. Dit manifesteert zich in klachten, pijnen en een niet-optimaal functioneren van je lichaam.

✨ Wat als de mogelijkheden van en met jouw lichaam vele malen grootser, expansiever en energieker zijn dan we ons ooit hebben kunnen voorstellen?
 
✨  Tijdens deze class zullen we werken met een zeer zacht doch krachtig lichaamsproces van Access Consciousness, namelijk: Eliminatie & eradicatie van de belichaming van gedachtes en emoties uit het verleden
 
✨  Dit is een zeer dynamsich, krachtig, zacht en doch effectief lichaamsproces van Access Consciousness om toe te voegen aan je pallet met vaardigheden als je lichaamswerker bent, energetisch coach of gewoon super tof om zelf te ontvangen en jouw lichaam te laten kiezen om deze class wel of niet te volgen.
 
✨ Weet jouw lichaam je te vertellen of deze class een bijdrage is voor jou, je lijf en  je leven?
 
✨ Welke gedachtes & emoties uit en over het verleden heb jij nog verstopt zitten in jouw lichaam die jou niet meer dienen? ✨
 
✨ Is nu de tijd om dit te veranderen? Volg de energie ✨
 

Gebruikmakend van 1 van de 60 energetische hands-on lichaamsprocessen van Access Consciousness® nodigt deze class jouw lichaam uit om zichzelf te helen vanuit energie, ruimte, bewustzijn & keuze, om vervolgens ook die ruimte te kunnen zijn voor anderen.

Gun jij jezelf en vooral jouw lichaam ook een heerlijk avondje exploratie, speelsheid, transformatie, ontvangen, facilitatie en verandering?

Je ontvangt na deze class ook een certificaat en korte uitleg op papier om mee naar huis te nemen. Je mag het proces daarna ook geven aan clienten, vrienden of familie, of je geeft het gewoon lekker vaak aan jezelf.

Schrijf je in via onderstaand contactformulier en je ontvangt binnen 48 uur van ons een mail met alles wat je nodig hebt om jouw inschrijving te voltooien en de class met gemak te volgen.


Klik hier om de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy van Real Eve te bekijken.