Access Body Process® Class | Energie Geïnduceerde Mogelijkheden van en met Lichamen

zondag 10 december 2023 | 13:00 - 16:15 | Gasthuisstraat 102, Helmond | Jouw investering: € 75,-

NIEUW NIEUW NIEUW!! DIT ACCESS CONSCIOUSNESS LICHAAMSPROCES IS NIEUW UITGEKOMEN IN JANUARI 2023!!

Wat kies je met, door en voor je lichaam?

Wat als jouw lichaam zijn eigen bron van energie is en tevens toegang heeft tot oneindige bronnen aan energie voorbij aan wat je met je logische verstand (“de mind”) kunt voorstellen?

✨ Wat als de mogelijkheden van en met lichamen vele malen grootser, expansiever en energieker is dan we ons ooit hebben kunnen voorstellen?
 
✨  Tijdens deze class zullen we werken met een van de nieuwste lichaamsprocessen van Access Consciousness, namelijk: Alternate sources of Energy Induces Possibilities of and with Bodies.
 
✨  Dit is een zeer dynamsich exploratief, speels en effectief lichaamsproces van Access Consciousness om toe te voegen aan je pallet met vaardigheden als je lichaamswerker bent, energetisch coach of gewoon super tof om zelf te ontvangen en jouw lichaam te laten kiezen om deze class wel of niet te volgen.
 
✨ Weet jouw lichaam je te vertellen of deze class een bijdrage is voor jou, je lijf en  je leven?
 
✨ Voor deze class is verder geen extra informatie beschikbaar voorafgaand aan de class ✨
 
✨ Volg de energie ✨
 

Gebruikmakend van 1 van de 60 energetische hands-on lichaamsprocessen van Access Consciousness® nodigt deze class jouw lichaam uit om zichzelf te helen vanuit energie, ruimte, bewustzijn & keuze, om vervolgens ook die ruimte te kunnen zijn voor anderen.

Gun jij jezelf en vooral jouw lichaam ook een heerlijke middag exploratie, speelsheid, transformatie, ontvangen, facilitatie en verandering?

Je ontvangt na deze class ook een certificaat en korte uitleg op papier om mee naar huis te nemen. Je mag het proces daarna ook geven aan clienten, vrienden of familie, of je geeft het gewoon lekker vaak aan jezelf.

Schrijf je in via onderstaand contactformulier en je ontvangt binnen 48 uur van ons een mail met alles wat je nodig hebt om jouw inschrijving te voltooien en de class met gemak te volgen.


Klik hier om de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy van Real Eve te bekijken.