Access Body Process® Class: IAE of Juvenation

zaterdag 8 oktober 2022 | 19:00 - 22:00 | Nuenen | Jouw investering: € 80,-

Wat kies je met, door en voor je lichaam?

Deze class is een uitnodiging voor je lichaam naar een andere mogelijkheid om te exploreren wat jeugdigheid, verjonging & vernieuwing is voor JOU!

Hoeveel van jullie gebruiken je leeftijd als beslissende factor voor hoe jouw realiteit eruit ziet en wat je allemaal (nog) kunt kiezen?

Welke ideeen over verhouding leef je? Wat zijn je verwachtingen over hoe veroudering moet lopen? Welke oordelen heb je hier allemaal over? Wat is juist verouderen? Wat heb je allemaal besloten dat je kunt kiezen om jouw idee van veroudering tegen te gaan?

Op welke leeftijd heb jij jouw jeudigheid uitgezet?

Welke bron voor de constante verandering & vernieuwing van JOU ben JIJ eigenlijk al?

Wat als niet is wat het lijkt?

Wat als jij jouw eigen jeudigheid met en als je lichaam kunt hervinden of zelfs hercreeeren?

Hoe zou het zijn om weer door de wereld te bewegen met je lijf als een kind? Hoeveel meer zou je dan kunnen ontvangen en hoeveel plezier zou je kunnen hebben daarmee?

Een effectief lichaamsproces van Access Consciousness om toe te voegen aan je pallet met vaardigheden als je lichaamswerker bent of energetisch coach of gewoon super tof om zelf te ontvangen en jouw lichaam te laten kiezen om deze class wel of niet te volgen

Gebruikmakend van een van de 60 energetische hands-on lichaamsprocessen van Access Consciousness® nodigt deze class jouw lichaam uit om zichzelf te helen vanuit energie, ruimte, bewustzijn & keuze, om vervolgens ook die ruimte te kunnen zijn voor anderen.

Gun jij jezelf ook een heerlijk avondje transformatie, ontvangen, facilitatie & verandering?

Je ontvangt na deze class ook een certificaat en korte uitleg op papier om mee naar huis te nemen. Je mag dit proces daarna ook geven aan clienten, vrienden of familie, of je geeft het gewoon lekker vaak aan jezelf.

Schrijf je in via onderstaand contactformulier en je ontvangt binnen 48 uur van ons een mail met alles wat je nodig hebt om jouw inschrijving te voltooien en de class met gemak te volgen.


Klik hier om de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy van Real Eve te bekijken.