Access Body Process® Class | Mutation of Embodiment

woensdag 29 maart 2023 | 18:45 - 22:00 | Garden of Eve, Lijmbeekstraat 157 in Eindhoven | Jouw investering: € 80,- (als je op deze dag ook in de middag meedoet met de bodyclass is de totaalprijs € 125,-)

Wat kies je met, door en voor je lichaam?

Wat zijn de oneindige mogelijkheden met het belichamen van en als bewustzijn?

✨ Hoe zou het eruit zien als je volledig zou belichamen als bewustzijn?
 
✨ De belichaming van gemak, vreugde en glorie – is dat een mogelijke realiteit voor jou?
 
✨ Hoe zou het zijn als alle moleculen van je lijf constant AAN zouden staan? Als al je cellen zouden vibreren met een orgastische levendigheid?
 
✨ Welke verbinding tussen je “being” en je body weiger je nog te kiezen? 
 
✨ En wat als je het wel kiest? Welke plezier, welke speelsheid en welk hedonisme staat er dan op jou te wachten?  ✨
 
✨ Maak je lichaam een sprongetje van vreugde bij het lezen van deze mogelijkheid? Dan is deze class zeker iets voor JOU en je body! 
 

Gun jij jezelf ook een heerlijk avondje exploratie, speelsheid, transformatie, ontvangen, facilitatie & verandering?

Gebruikmakend van 1 van de 60 energetische hands-on lichaamsprocessen van Access Consciousness® nodigt deze class jouw lichaam uit om zichzelf te helen vanuit energie, ruimte, bewustzijn & keuze, om vervolgens ook die ruimte te kunnen zijn voor anderen.

We werken met zeer dynamsich en effectief lichaamsproces van Access Consciousness om toe te voegen aan je pallet met vaardigheden als je lichaamswerker bent of energetisch coach, maar daarnaast kan het ook gewoon super tof zijn om zelf te ontvangen en jouw lichaam te laten kiezen om deze class wel of niet te volgen. Weet jouw lichaam je te vertellen of deze class een bijdrage voor jou, je lijf, je leven en de belichaming als JOU is?

Je ontvangt na deze class ook een certificaat en korte uitleg op papier om mee naar huis te nemen. Je mag het proces daarna ook geven aan clienten, vrienden of familie, of je geeft het gewoon lekker vaak aan jezelf.

Schrijf je in via onderstaand contactformulier en je ontvangt binnen 48 uur van ons een mail met alles wat je nodig hebt om jouw inschrijving te voltooien en de class met gemak te volgen.


Klik hier om de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy van Real Eve te bekijken.