Access Body Process® Class | Proprioceptie ~ in harmonie als jouw unieke JIJ

zondag 25 februari 2024 | 13:30 - 16:45 | Gasthuisstraat 102, Helmond


Jouw early bird investering: € 75,- (bij inschrijving tot en met 18 februari 2024)

Jouw (late bird) investering: € 85,- (bij inschrijving na 19 februari 2024)

Wat kies je met, door en voor je lichaam?

Wie ben je als je jezelf niet meer zou zien in relatie tot de wereld om je heen? Hoe zou je de wereld navigeren & exploreren als jouw unieke JIJ?

✨ Wat als de mogelijkheden van en met jouw lichaam vele malen grootser, expansiever en energieker zijn dan we ons ooit hebben kunnen voorstellen?
 
✨  Tijdens deze class zullen we werken met een zeer krachtig & ruimtegevend lichaamsproces van Access Consciousness, namelijk: herstel  van volledige proprioceptie
 
✨  Dit is een zeer magisch & helend lichaamsproces van Access Consciousness om toe te voegen aan je pallet met vaardigheden als je lichaamswerker bent, energetisch coach of gewoon super tof om zelf te ontvangen en jouw lichaam te laten kiezen om deze class wel of niet te volgen.
 
✨ Weet jouw lichaam je te vertellen of deze class een bijdrage is voor jou, je lijf en  je leven?
 
✨ Waar ben jij nog uit balans met jezelf omdat je in balans probeert te zijn met jouw omgeving?✨
 
✨ Is nu de tijd om dit te veranderen? Volg de energie ✨
 

Gebruikmakend van 1 van de 60 energetische hands-on lichaamsprocessen van Access Consciousness® nodigt deze class jouw lichaam uit om zichzelf te helen vanuit energie, ruimte, bewustzijn & keuze, om vervolgens ook die ruimte te kunnen zijn voor anderen.

Gun jij jezelf en vooral jouw lichaam ook een heerlijk middagje exploratie, speelsheid, transformatie, ontvangen, facilitatie en verandering?

Je ontvangt na deze class ook een certificaat en korte uitleg op papier om mee naar huis te nemen. Je mag het proces daarna ook geven aan clienten, vrienden of familie, of je geeft het gewoon lekker vaak aan jezelf.

Schrijf je in via onderstaand contactformulier en je ontvangt binnen 48 uur van ons een mail met alles wat je nodig hebt om jouw inschrijving te voltooien en de class met gemak te volgen.


Klik hier om de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy van Real Eve te bekijken.