Access Body Process® Class: het RNA lichaamsproces

zaterdag 29 oktober 2022 | 13:30 - 16:30 | ZenCentrum, Eindhoven | Jouw investering: € 80,-

Wat kies je met, door en voor je lichaam?

Wat is er mogelijk voor jou, jouw lichaam & jouw leven voorbij aan de bijwerkingen van medicatie & vaccins en welke 100% biologische gezondheidsbooster is er mogelijk voor jou?

Wat als er meer gemak mogelijk is met eventuele bijwerkingen van het mmmmm(oh so yummy)rna vaccin?
 
En wat als je niet meer het effect hoeft te zijn van allerlei angst, paniek & het zorgen maken over doomscenarios?
 
Welke levendigheid & vreugde is er mogelijk, zelfs als de rest van de wereld op zijn kop staat? Of het nu gaat over het c-virus, de gascrisis, oorlogen, financiele rampspoed of wat er dan ook in de wereld speelt?
 
Wat als het niet uitmaakt wat je kiest met je lichaam, geest en leven, alleen zijn het jouw oordelen & standpunten die werkelijk bepalen of je gemak of on-gemak hebt met je lichaam & leven? 
 
Kies jij voor EASE of DIS-EASE met de wereld om je heen?

Een effectief lichaamsproces van Access Consciousness om toe te voegen aan je pallet met vaardigheden die kan bijdragen aan meer gemak met de bijwerkingen van vaccinaties en medicatie en ook met angst- en paniekscenario's met betrekking tot ziektes, besmettelijkheid en de medische realiteit.

Gebruikmakend van een van de 60 energetische hands-on lichaamsprocessen van Access Consciousness® nodigt deze class jouw lichaam uit om zichzelf te helen vanuit energie, ruimte, bewustzijn & keuze, om vervolgens ook die ruimte te kunnen zijn voor anderen.

Gun jij jezelf ook een heerlijk avondje transformatie, ontvangen, facilitatie & verandering?

Je ontvangt na deze class ook een certificaat en korte uitleg op papier om mee naar huis te nemen. Je mag dit proces daarna ook geven aan clienten, vrienden of familie, of je geeft het gewoon lekker vaak aan jezelf.

Schrijf je in via onderstaand contactformulier en je ontvangt binnen 48 uur van ons een mail met alles wat je nodig hebt om jouw inschrijving te voltooien en de class met gemak te volgen.


Klik hier om de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy van Real Eve te bekijken.