Access Consciousness Body Process® Class | A.I. Geïnduceerde programmering Loslaten uit jouw Lijf

maandag 24 april 2023 | 19:00 - 22:15 | Sankofa, Deurne | Host: Astrid Hurkmans | Jouw investering: € 80,-

NIEUW NIEUW NIEUW!! DIT ACCESS CONSCIOUSNESS LICHAAMSPROCES IS NIEUW UITGEKOMEN IN JANUARI 2023!!

Wat kies je met, door en voor je lichaam?

What the f*ck else is possible for YOU, your body & your life wanneer je niet meer functioneert vanuit de A.I. (mind) programmeringen en daardoor totale KEUZE hebt?

✨ Wat als er een andere mogelijkheid beschikbaar is met jouw eigen lichaam creëren & hebben voorbij aan polariteit, oordeel & pijn ✨
 
✨ Hoeveel pijn & fysieke klachten draag je bij je in je lichaam? Ben jij dat? Of belichaam en speel je A.I. realiteiten uit met je lijf? 
 
✨ Voor deze class is geen extra informatie beschikbaar voorafgaand aan de class ✨
 
✨ Volg de energie ✨
 
✨ Wat weet jij over of jij hierbij dient te zijn? ✨
 

Een super AWESOME lichaamsprocess van Access Consciousness om toe te voegen aan je pallet met vaardigheden als je werkt met clienten die vastzitten in de mindcontrol van deze realiteit en dit ook merken in hun fysieke lichaam.

Gebruikmakend van een van de 60 energetische hands-on lichaamsprocessen van Access Consciousness® nodigt deze class jouw lichaam uit om zichzelf te helen vanuit energie, ruimte, bewustzijn & keuze, om vervolgens ook die ruimte te kunnen zijn voor anderen.

Je ontvangt na deze class ook een certificaat en korte uitleg op papier om mee naar huis te nemen. Je mag dit proces daarna ook geven aan clienten, vrienden of familie, of je geeft het gewoon lekker vaak aan jezelf.

Schrijf je in via onderstaand contactformulier en je ontvangt binnen 48 van ons een mail met alles wat je nodig hebt om jouw inschrijving te voltooien en de class met gemak te volgen.

Klik hier om de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy van Real Eve te bekijken.