Access Body Process® Class: Elimination, Eradication and Dissipation of all Lies Locked into the Body

donderdag 1 september | 19:00 - 22:00 | Eindhoven | Jouw investering: € 85,-

Wat kies je met, door en voor je lichaam?

What the f*ck else is possible for YOU, your body & life

✨ Voor deze class is geen aanvullende informatie beschikbaar voorafgaand aan de class ✨
 
✨ Volg de energie & ontvang dit FENOMENALE lichaamsproces tijdens de class vrij van verwachtingen & projecties over wat het voor je gaat zijn! ✨
 
✨ Wat weet jij over of jij hierbij dient te zijn? ✨
 
✨ Is nu de RUIMTE om afscheid te nemen van alle leugens die je nog bij je draagt in je lichaam en te gaan functioneren en leven als de werkelijke lichtheid & ruimte van JIJ? ✨
 
✨ Welke lichtheid, welk gemak, welke vreugde en welke glorie is er dan mogelijk? ✨
 

Een zeer generatief NIEUW lichaamsproces van Access Consciousness om toe te voegen aan je pallet met vaardigheden als je werkt met clienten die VRIJ willen zijn van alles wat ze bij zich dragen wat niet van hen is en NIET WAAR is!

Gebruikmakend van een van de 60 energetische hands-on lichaamsprocessen van Access Consciousness® nodigt deze class jouw lichaam uit om zichzelf te helen vanuit energie, ruimte, bewustzijn & keuze, om vervolgens ook die ruimte te kunnen zijn voor anderen.

Je ontvangt na deze class ook een certificaat en korte uitleg op papier om mee naar huis te nemen. Je mag dit proces daarna ook geven aan clienten, vrienden of familie, of je geeft het gewoon lekker vaak aan jezelf.

Schrijf je in via onderstaand contactformulier en je ontvangt binnen 48 uur van ons een mail met alles wat je nodig hebt om jouw inschrijving te voltooien en de class met gemak te volgen.

Klik hier om de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy van Real Eve te bekijken.