Access Energetic Facelift® Class: een andere mogelijkheid met veroudering

zaterdag 2 maart 2024 | 10:00 - 17:30 | Gasthuisstraat 102, Helmond-Stiphout

Wat kies je met, door en voor je lichaam?

Wat is er nog meer mogelijk om jouw lichaam de zorgzaamheid & ruimte te schenken die het van jou verlangt?

De Access Energetische Facelift® verdiept en versnelt de natuurlijke helende vermogens van het lichaam, wat de cellen van je gezicht in staat stelt om hun natuurlijke glans, jeugd en schoonheid te herwinnen.
 
De Access Consciousness® Facelift is een zacht en toch dynamisch hands-on lichaamsproces wat je helpt om er jonger uit te zien en het laat je lichaam er beter uitzien, zonder operaties, injecties, crèmes of pillen. Het is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en het hele lichaam terug te draaien. De zachte, kalmerende aanraking van je gezicht en nek werkt samen met de cellen van jouw lichaam om het te herstellen, te verlevendigen en te verjongen.
 
Dit proces is voor iedereen die er energieker en jonger uit wil zien en zich energieker en jonger wil voelen. De Access Energetic Facelift® kan ook bijdragen aan algemene genezing, welzijn en gemak in het lichaam. Iedereen kan deze eenvoudige techniek leren. Als je de Access Energetische Facelift® samen met een vriend of vriendin leert, is dat bijzonder krachtig, want zo kun je wekelijks de voordelen van dit dynamische proces geven en ontvangen.
 

Wat gaan we doen op deze prachtige dag?

Deze class is een 1-daagse hands-on training waarin JIJ de Access Energetische Facelift® leert en ontvangt.
Tijdens deze energetische training in Helmond (dichtbij Eindhoven, Noord-Brabant) word jij opgeleid tot Access Energetic Facelift® Practitioner en je geeft en ontvangt deze dag twee sessies. We werken met de energieën in het lichaam en gezicht, en tijdens het toepassen hiervan, ontdek je wat er kan worden losgelaten. En hoe wordt het nog magischer dan dit?!?
 
De Access Energetische Facelift® kan ook een schitterende aanvulling zijn op elk bedrijf waar je werkt met klanten en hun lichaam – schoonheid, wellness, massage en meer. Vergroot jouw klantenkring en aanbod van aangeboden diensten. En wat is er nog meer mogelijk met het uitzetten van de Facelift in de wereld? Wat kunnen we allemaal creëren met deze energieën?
 
Je kunt elke vraag stellen tijdens deze class! Elke class wordt namelijk gecreëerd samen met iedereen die ervoor kiest om naar deze specifieke class te komen. En hoe wordt het werkelijk nog beter dan dit? 

Schrijf je in via onderstaand contactformulier en je ontvangt binnen 48 uur van ons een mail met alles wat je nodig hebt om jouw inschrijving te voltooien en de class met gemak te volgen.


Klik hier om de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy van Real Eve te bekijken.