Access Consciousness Intro Class | Gezeik over GELD

donderdag 20 oktober 2022 | 20:00 - 21:30 | Online/Zoom | Jouw investering: € 40,-

Is GELD vaak de reden waarom je wel of niet iets kiest of doet? Wie is er de baas over jouw leven, jij of stiekem toch GELD? Ben jij ook zo klaar met je eigen (interne) gezeik over GELD? Een exploratie & speelse oefensessie met een paar van de meest krachtigste geldtools van Access Consciousness

Tijdens deze Access Intro class gaan we een paar van de meeste krachtigste geldtools van Access Consciousness exploreren en hoe je deze zonder al teveel in je hoofd te hoeven gaan kunt inzetten in jouw leven?

Hoe zou het zijn om VREDE & TOELATING te hebben met GELD? Of je nu € 1,- of 1 miljoen op de bank hebt staan.

Ben jij benieuwd hoe je je leven & toekomst kunt gaan upgraden wanneer je deze tools in de vingers hebt?

Kom dan gezellig meespelen tijdens deze exploratieve online call van 90 minuten en laten we samen kijken wat er nog meer mogelijk is met een aantal van de geldtools van Access Consciousness.

Je ontvangt na afloop van de call ook de audio opnames zodat je deze terug kunt luisteren en een overzichtje van oefeningen om in te gaan zetten om deze bewustzijnstool en spier in jezelf te gaan versterken en een ware licht/zwaar ninja te worden in je leven. Hoe wordt het nog beter dan dit?

Deze class valt in de categorie: Verandering creeren met de tools van Access Consciousness. We maken gebruiken van de tools en clearings van Access Consciousness en zetten deze in op basis van een gekozen thema en de inbreng & vragen van de deelnemers omtrent het thema

Schrijf je in via onderstaand contactformulier en je ontvangt binnen 48 uur van ons een mail met alles wat je nodig hebt om jouw inschrijving te voltooien en de class met gemak te volgen.


Klik hier om de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy van Real Eve te bekijken.