Access Consciousness Intro Call | WTF is licht & zwaar?

woensdag 12 oktober 2022 | 19:30 - 20:45 | Online/Zoom | Jouw investering: € 22,50

WTF is Licht & Zwaar? Een exploratie & speelse oefensessie met een van de meest krachtige tools van Access Consciousness om keuzes te maken vanuit JOUW gewaarzijn!

Tijdens deze Access intro class gaan we exploreren hoe je meer helderheid & gemak kunt hebben met het toepassen van de LICHT & ZWAAR tool van Access Consciousness om meer gemak, vreugde & glorie te kiezen in wat licht en dus waar is voor jou, meer toegang te krijgen tot JOUW weten, en meer toegang te krijgen tot JOUW realiteit en vanuit daar te kunnen kiezen voor de oneindige mogelijkheden, in plaats van vanuit de zwaarte van de realiteit van iets of iemand anders.

Hoe zou het zijn om totaal gemak te gaan hebben met de tool van licht & zwaar? Wat is er dan voor jou beschikbaar? Hoeveel meer kun je uit je hoofd gaan om te gaan kiezen vanuit het waarnemen, weten, zijn & ontvangen van JOU?

Ben jij benieuwd hoe je je leven & toekomst kunt gaan upgraden wanneer je deze tool in de vingers hebt?

Kom dan gezellig meespelen tijdens deze exploratieve online call van 75 minuten en laten we samen kijken wat er nog meer mogelijk is met deze zeer generatieve tool wanneer je deze toe gaat passen vanuit ruimte. 

Je ontvangt na afloop van de call ook de audio opnames zodat je deze terug kunt luisteren en een overzichtje van oefeningen om in te gaan zetten om deze bewustzijnstool en spier in jezelf te gaan versterken en een ware licht/zwaar ninja te worden in je leven. Hoe wordt het nog beter dan dit?

Deze class valt in de categorie: Verandering creeren met de tools van Access Consciousness. We maken gebruiken van de tools en clearings van Access Consciousness en zetten deze in op basis van een gekozen thema en de inbreng & vragen van de deelnemers omtrent het thema

Schrijf je in via onderstaand contactformulier en je ontvangt binnen 48 uur van ons een mail met alles wat je nodig hebt om jouw inschrijving te voltooien en de class met gemak te volgen.


Klik hier om de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy van Real Eve te bekijken.