Just Relax & Real Eve

Aankomende classes & aanmelden

Access Energetic Facelift Class

Wat is er nog meer mogelijk om jouw lichaam de zorgzaamheid & ruimte te schenken die het van jou verlangt?
 
De Access Energetische Facelift® verdiept en versnelt de natuurlijke helende vermogens van het lichaam, wat de cellen van je gezicht in staat stelt om hun natuurlijke glans, jeugd en schoonheid te herwinnen.
 
De facelift is een zacht en toch dynamisch hands-on lichaamsproces wat je helpt om er jonger uit te zien en het laat je lichaam er beter uitzien, zonder operaties, injecties, crèmes of pillen. Het is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en het hele lichaam terug te draaien. De zachte, kalmerende aanraking van je gezicht en nek werkt samen met de cellen van jouw lichaam om het te herstellen, te verlevendigen en te verjongen.
 
VOOR WIE IS HET?
 
Dit proces is voor iedereen die er energieker en jonger uit wil zien en zich energieker en jonger wil voelen. De Access Energetic Facelift® kan ook bijdragen aan algemene genezing, welzijn en gemak in het lichaam. Iedereen kan deze eenvoudige techniek leren. Als je de Access Energetische Facelift® samen met een vriend of vriendin
leert, is dat bijzonder krachtig, want zo kun je wekelijks de voordelen van dit dynamische proces geven en ontvangen.
 
WAT GAAN WE OP DEZE PRACHTIGE DAG DOEN?
 
Deze class is een 1-daagse hands-on training waarin JIJ de Access Energetische Facelift® leert en ontvangt. Tijdens deze energetische training in Bladel (Noord-Brabant) word jij opgeleid tot Access Energetic Facelift® Practitioner en je geeft en ontvangt deze dag twee sessies. We werken met de energieën in het lichaam en gezicht, en tijdens het toepassen hiervan, ontdek je wat er kan worden losgelaten. En hoe wordt het nog magischer dan dit?!?
De Access Energetische Facelift® kan ook een schitterende aanvulling zijn op elk bedrijf waar je werkt met klanten en hun lichaam – schoonheid, wellness, massage en meer. Vergroot jouw klantenkring en aanbod van aangeboden diensten. En wat is er nog meer mogelijk met het uitzetten van de Facelift in de wereld? Wat kunnen we allemaal creëren met deze energieën? Je kunt elke vraag stellen tijdens deze class! Elke class wordt namelijk gecreëerd samen met iedereen die ervoor kiest om naar deze specifieke class te komen. En hoe wordt het werkelijk nog beter dan dit?

Jouw investering: € 380,- (incl btw) of € 190,- (incl btw) als je de class komt herhalen

Body Class - Generation of Acoustical Molecular Structure

🌱 Kun je intappen op de energie van de bomen? 🌱
 
🌿 Van de planten? 🌿
 
🦔 Van de egeltjes? 🦔
 
🧚🏼‍♀️ Van de boswezentjes? 🧚🏼‍♀️
 
✨ Wat als jouw lichaam die energie ook van nature is? ✨
 
🍃 Wat zou het volledig belichamen van de akoestische moleculaire structuur voor jou veranderen? 🍃
 
🍃 Hoe zou je dan door de wereld wandelen? 🍃
 
🍃 Zou je meer gemak hebben met creatie? 🍃
 
✨🍃✨ Welke catalyst van generatie & bewustzijn zou je zijn wanneer je deze energie gaat belichamen en ZIJN? ✨🍃✨
 
✨💜✨ Een ietwat last-minute creatie omdat ik graag de energie wil blijven volgen ✨ 💜 ✨
 
Volgende week zaterdag 18 juni geef ik ‘s avonds ook een Access Consciousness body proces class in De Pioenroos Bladel van 19:30 tot 22:30 – Generation of Acoustical Molecular Structure
 
WAT GAAN WE OP DEZE PRACHTIGE AVOND DOEN?
 
Tijdens deze class ontvang je een sessie en geef je een sessie. Je ontvangt na afloop ook een officieel certificaat en mag daarna dit proces ook toepassen op clienten, vrienden, familie en iedereen die dat kiest. 
We zullen ook wat verbale clearings doen en de energieen die omhoog komen en jou niet meer dienen doorfaciliteren. Het is vooral een heerlijk avondje ontspannen en ontvangen. Een waar cadeautje voor je lichaam! 
 
 
 
Jouw investering: € 75,- (incl btw) of € 55,- (incl btw) als je overdag ook al mee doet aan de Access Energetic Facelift® Class op dezelfde locatie.

Meld je via onderstaand contactformulier aan voor een van de aankomende classes. Je ontvangt na het verzenden van het formulier binnen 48 uur een e-mail met daarin een betaallink en factuur. Zodra je de betaling hebt voldaan, is jouw voor de class inschrijving volledig.

Je ontvangt een paar dagen voorafgaand aan de class nog een e-mail met alle informatie die je nodig hebt om de class met gemak te volgen.

Mocht je nog andere vragen hebben of er is iets wat niet helemaal helder is, rijk dan gerust uit naar mij. Dat is nooit stom of vervelend, ik ontvang jou en alle vragen die je hebt heel graag!