Gemstone Reading Intro met Julie Tuton

dinsdag 21 maart 2023 | Inloop: 19:30 Start class: 20:00 | Garden of Eve , Eindhoven | Deze avond is een geschenk vanuit Julie & Eva

GRATIS magisch event!

Welke edelstenen passen bij jou en jouw lichaam? Tijdens deze gratis Gemstone Reading Intro avond leer je over de energieen van edelstenen, hoe ze kunnen bijdragen aan jouw lichaam en aan jouw leven. Is het fun voor jou om deze magische zoom call samen met anderen te beleven? Kom heerlijk zitten, ontspannen & ontvangen in de Garden of Eve in Eindhoven. De zoom call zal op groot scherm worden geprojecteerd voor een grootse, expansieve & magische beleving met elkaar.

Ontmoet Julie Tuton, de ontwerpster van een prachtige sieradenlijn waarin zij edelstenen verwerkt en haar stukken infuseert met heerlijke energieen die een grootste bijdrage zijn voor het lichaam. Je merkt de energetische bijdrage echt als je haar sieraden op je lichaam draagt. 

Schrijf je in voor deze avond als op locatie wilt meedoen met dit event. Dan kunnen we rekening houden met voldoende faciliteiten zoals zitplaatsen, thee en audiovisuele ondersteuning. LET OP: Julie spreekt Engels en geen Nederlands. Mocht je vanuit thuis willen meedoen, schrijf je dan in voor het online event via de site van Julie (www.julietuton.com/events)

Schrijf je in via onderstaand contactformulier en je ontvangt binnen 48 uur van ons een mail met alles wat je nodig hebt om jouw inschrijving te voltooien en dit prachtige event met gemak te komen beleven.


Klik hier om de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy van Real Eve te bekijken.