Access Consciousness (P)TSS Bodyclass Eindhoven 7 juli 2022

donderdag 7 juli 2022 | 19:00 - 22:00 | Eindhoven | Jouw investering: € 80,-

Wat kies je met, door en voor je lichaam?

Tijdens deze Access Body Process® class gaan we werken met het ietwat intense doch zeer dynamische & effectieve lichaamsproces: (P)TSS Trifold Sequencing Systems: Drug Induced Scenarios, Perfectionism & Insanity.

Een persoonlijk favoriet Access Lichaamsproces van facilitator Eva waar ze erg veel aan heeft gehad nadat ze uit een relatie kwam waarin er sprake was narcistisch misbruik & gaslighting.

 

Wat als veel van de confusie die je ervaart en heftige emoties die je doormaakt zitten opgesloten in delen van je brein waar je niet bij kunt en je daardoor rondjes blijft lopen in een soort cognitief doolhof? Welke film speelt zich keer op keer af in jouw mind? Waarvan jij probeert te begrijpen wat er gebeurt?

 

Zijn er nog besluiten, (zelf)oordelen & conclusies die je hebt gecreeerd onder invloed van alcohol, medicijnen en/of recreatieve drugs? 

 

Hoeveel controle en perfectionisme pas je nog toe op jezelf, je leven en je omgeving? Hoeveel probeer je alles en iedereen te beheersen, om te voorkomen dat er dingen niet weer gebeuren zoals vroeger?

 

Wanneer je in je hoofd rond blijft dolen, kun je niet volledig belichamen en genieten van het leven in het hier en nu. Leef jij in het verleden, waardoor veel dingen die je NU doet en kiest vaak mislukken, omdat niet echt HIER bent om te weten wat er daadwerkelijk gaande is?

Een zeer geschikt lichaamsproces van Access Consciousness om toe te voegen aan je pallet met vaardigheden als je werkt met cliënten met PTSS, angsten, slapeloosheid, obsessieve gedragingen en nog veel meer.

Gebruikmakend van een van de 60 energetische hands-on lichaamsprocessen van Access Consciousness® nodigt deze class jouw lichaam uit om zichzelf te helen vanuit energie, ruimte, bewustzijn & keuze, om vervolgens ook die ruimte te kunnen zijn voor anderen.

Je ontvangt na deze bodyclass ook een certificaat en korte uitleg op papier om mee naar huis te nemen. Je mag dit proces daarna ook geven aan clienten, vrienden of familie, of je geeft het gewoon lekker vaak aan jezelf.

Schrijf je in via onderstaand contactformulier en je ontvangt binnen 48 van ons een mail met alles wat je nodig hebt om jouw inschrijving te voltooien en de class met gemak te volgen.


Klik hier om de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy van Real Eve te bekijken.