Access Bars® Class

Deze class is een een-daagse, praktische class, waarin je wordt opgeleid tot Access Bars® practitioner. Je leert hoe de Bars werken en hoe je deze kunt toepassen bij jezelf en anderen. Je ontvangt en geeft twee keer de Bars® en krijgt een handleiding, 2 headcharts en een certificaat mee en natuurlijk heel veel ruimte & verandering.
 
Daarbij is het ook een fijne, gezellige dag waar we met plezier en vreugde werken in plaats van vanuit het “moeten begrijpen”. We exploreren hoe het voor JOU is om te gaan functioneren vanuit je ZIJN. En hoe wordt het nog magischer dan dit?
 
De class vindt plaats op vrijdag 28 augustus 2022 van 10:15 tot 17:30 bij Galerij Tante Netty in Eindhoven. Het is ook handig als je je nu alvast even aanmeld via de website van Access Consciousness®, om jouw certificering met gemak te kunnen regelen voor mij, nadat je de class hebt afgerond. 
 
OVER EVA VROMANS (CFMW):
Eva faciliteert al sinds begin 2020 de Access Bars® classes van Access Consciousness®.
Daarnaast is ze ook Access Energetische Facelift® facilitator, Access Bodyproces® facilitator CFMW en heeft ze vele aanvullende cursussen gevolgd zoals o.a. Choice of Possibilities, Energetic Synthesis of Being, 3-day Body Class, Talk to the Entities, Talk to the Entities Advanced en vele andere speciality classes.
 
Ze valt op door haar scherpe gewaarzijn, zorgzame & kwetsbare manier van zijn en tegelijk is ze een zeer krachtige aanwezigheid en schuwt ze geen enkele energie of situatie. De keuze om de classes van Access Consciousness te faciliteren komt vanuit een zeer sterk verlangen en de keuze voor een wereld waarbij we samen kunnen leven in vrede, vreugde en ontspanning en onbewustzijn geen schijn van kans meer heeft om te bestaan.
 
Ik kijk er naar uit om te mogen ont-moeten! 

Schrijf je in via onderstaand contactformulier en je ontvangt binnen 48 van ons een mail met alles wat je nodig hebt om jouw inschrijving te voltooien en de class met gemak te volgen.


Klik hier om de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy van Real Eve te bekijken.