Access Classes

Is nu de tijd voor jou om jouw capaciteiten met lichaamswerk te erkennen en ontdekken?

Welke bijdrage kan ik voor jou zijn om je te faciliteren in het energetisch lichaamswerk zelf aan te gaan bieden in jouw praktijk?

Aankomende Access classes

Mocht je een op zoek zijn naar een Access Bars of Energetische Facelift class bij jou op locatie voor minimaal 2 deelnemers, neem dan even contact met mij op via de mail om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je een stapje verder dan alleen een sessie? Kies voor een van de Access Classes!

Hoe zou het zijn om jouw leven te verrijken, jezelf te bevrijden en te kiezen wat werkt en leuk is voor jou?

Is een van de Access Classes iets voor jou?

Vaak vullen we onze dag met allerlei dingen die we moeten doen om ons leven juist te leven. Wat als er een andere mogelijkheid is voor jou? Heb je altijd altijd geweten dat er meer is dan wat je nu kiest als jouw leven? Waar word jij blij van? Wat zijn die dingen die je graag doet? Wie zijn de mensen die jouw ontvangen zonder oordeel en jou toejuichen in plaats terughouden in het leven? Welke dromen en verlangens heb je en wat zou het vergen om deze te actualiseren? 

En welke bijdrage ben JIJ voor de wereld? De Access Bars en de Energetische Facelift classes zijn beide 1-daagse trainingen waar je wordt opgeleid tot practitioner zodat je deze sessies kunt aanbieden in jouw praktijk. De Access Intro Calls geven meer verdieping over bepaalde wisselende onderwerpen en levensgebieden. Vaak zit de angel niet in hetgeen wat je hebt gedefinieerd als zijnde “het probleem”, door aanwezig te zijn met de energieen, kunnen we energetisch opruimen en creeren we meer ruimte voor een andere mogelijkheid. 

Access Bars Class: Minder ruis voor jou en je cliënten

Ontvang de energie van de Bars en wordt practitioner om zo ook de Access Bars aan te kunnen bieden in jouw praktijk.

Access Facelift Class: Overweldigende helende & voedende energieen toevoegen aan jouw aanbod

De Energetische Facelift kan worden ingezet als losse behandeling maar ook als toevoeging bij bijvoorbeeld schoonheidsbehandelingen.

Access Intro Class: Pragmatisch leven

Access Consciousness biedt een set pragmatische tools en oefeningen om ook zelf meer helderheid, ruimte en keuze te hebben op alle gebieden van je leven. Deze calls zijn vaak 1,5 - 2 uur over een specifiek onderwerp zoals bijvoorbeeld perfectionisme

Wanneer was de laatste keer dat je naar lichaam hebt geluisterd?

Welke toekomst ga jij kiezen & creeeren?