Welke energetische sessie zou het meeste voor jou creëren?

Energetische Sessies

 Kies je voor een energetische sessie bij Real Eve in Helmond-Stiphout (nabij Eindhoven)? Cool! Hoe wordt het nog beter dan dat?

Je hoeft niets mee te nemen, behalve jezelf. Draag gewoon wat comfortabel voelt voor jou om in te liggen op de massagetafel om de energetische sessie te ontvangen. Je hoeft ook niets uit te doen behalve je schoenen.

Wat als je voor meer ontspanning zou kiezen in je leven?

Access Bars™ is een zachte, hands-on modaliteit van Access Consciousness®. Het bestaat uit 32 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze bars verbinden zich op specifieke “bars-punten” en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Tijdens een Access Bars™ energetische sessie raak ik deze punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten

Wat als jouw lichaam zichzelf kan helen?

De Access Energetic Facelift™ is een dynamisch en toch zacht hands-on lichaamsproces van Access Consciousness®, wat de natuurlijke, helende vermogens van het lichaam activeert.

Deze energetische sessie geeft het lichaam een kans om veel van de beperkende energieën in beweging te brengen en te transformeren. De voedende, kalmerende aanraking die op je gezicht en nek wordt toegepast, werkt met de cellen van jouw lichaam om het te veranderen, helen en lekkerder te laten functioneren in samenspel en creatie met jouw lichaam.

Wat als je alles wat je over jouw gezicht hebt geoordeeld kunt laten wegvloeien?

Wat kies je met, door en voor je lichaam? Gebruikmakend van een of meer van de 60 energetische hands-on lichaamsprocessen van Access Consciousness® om jouw lichaam uit te nodigen om zichzelf te helen en creëren.

 

Hoe zou het zijn als jouw belichaming gaat over het gemak, de vreugde en de glorie ervan? Door tijdens de energetische mijn handen op verschillende posities op jouw lichaam te plaatsen, vraag ik specifieke natuurlijke Aardse energieen om te gaan lopen die het lichaam uitnodigen om te resetten naar zijn oorspronkelijke functionaliteit, wat doorgaans het lekkerste is voor jouw lichaam.

Wanneer was de laatste keer dat je naar lichaam hebt geluisterd?

Welke nieuwe toekomst kies je in samenwerking met je lichaam?

Verbale clearing & coaching sessies

Merk je dat je op bepaalde gebieden van je leven niet verder komt? Dat je vast zit in een patroon? Ik heb een geheimpje voor je, dat ik nu ga verklappen: Het nogmaals analyseren en verklaren werkt niet! Hoe zou het zijn om je door mij te laten faciliteren daarin? Ik roep door middel van vragen de momenten in tijd en ruimte op wanneer je de beperking hebt gekozen en dan vernietigen en ontcreëren we het. Want zo gemakkelijk kan het zijn!

  • Online verbale clearing & coaching sessies

  • Verbale clearings in combinatie met energetisch  lichaamswerk

  • Werken en communiceren met entiteiten (geesten)

  • Entiteiten clearing & facilitatie op locatie

  • Online programma’s om jouw leven met meer gemak & vreugde te creëren

  • Relax- & ontspanningstools & energetische sessies

Welke bijdrage kan ik voor jou zijn?

Tarieven Energetische Sessies

vanaf

€ 25,-

vanaf

€ 69,-

vanaf

€ 48,-

vanaf

€ 45,-

vanaf

€ 45,-

En wat is er nog meer mogelijk?
Heb je een ander verzoek, wens of idee voor een energetische sessie?

Je mag me altijd een vraag stellen via de contact pagina.

Wanneer was de laatste keer dat je naar lichaam hebt geluisterd?

Welke nieuwe toekomst kies je in samenwerking met je lichaam?