Access Bars® Classes Helmond

zondag 3 maart 2024 | 10:00 – 17:30 | Gasthuistraat 102, Helmond

zondag 31 maart 2024 | 10:00 – 17:30 | Gasthuistraat 102, Helmond

Wat zijn de Access Bars®?
Access Bars® is een zacht, hands-on lichaamsproces van Access Consciousness®. Het wordt op het hoofd wordt gegeven, het kan meer gemak, vrede en een gevoel van welzijn creëren. De resultaten van Access Bars zijn vergelijkbaar aan een massage of meditatie.
 
Access Bars® is een modaliteit die een andere manier van functioneren faciliteert. Waar je nu nog functioneert vanuit de zwaarte van gedachtes, gevoelens en emoties. Kun je nadat je voor het eerst een Bars® sessie hebt ontvangen de mogelijkheid gaan merken om te gaan functioneren vanuit de ruimte van waarnemen, weten, zijn en ontvangen.
 
Wat gebeurt er dan tijdens zo’n Access Bars sessie? 
Een Bars® sessie zorgt ervoor dat je de elektrische lading van polariteit die opgeslagen zit in je hersenen kunt loslaten en vrij laten. Het is als een soort defragmentatie van je harde schijf. Je kunt gaan functioneren vanuit waarnemen, in plaats van op de automatische piloot. Hierdoor kun je gaan ontvangen in plaats van te weigeren en in weerstand en gevecht (met vooral jezelf) te leven.
Voor de meeste mensen is een Access Bars sessie het moment dat ze zichzelf voor het eerst laten ontvangen zonder een gevoel van verplichting of overweging.
Het creëert ruimte en een toelating voor jou om te beginnen met ontvangen. De meesten van ons zijn niet heel erg goed in ontvangen, veel van ons willen controle uitoefenen over van alles en nog wat in ons leven, van alles beheersen, moeten van zichzelf teveel doen en teveel geven. Niet zo goed ontvangen kan leiden tot overtuigingen zoals: om iets te kunnen bereiken moet je heel hard werken. Wat is er dan gebeurt, is dat je een situatie moet blijven creëren in je leven waarin je heel hard moet werken om alles wat je hebt te behouden.
Heb je ooit gemerkt dat als je naar het bos gaat, of naar de bergen of op het strand bent, dat je je dan ineens realiseert dat het universum een plek van overvloed is en jou constant geschenken probeert te geven?
Ontvangen is geen “hoe” of iets wat je doet… het is eigenlijk een staat van ZIJN.
En dat is een van de meeste belangrijke dingen, om te gaan weten dat je alles kunt hebben in je leven met groot gemak. Wat zou het vergen dat dat ook jouw realiteit wordt?
 
Wat merk je na een Access Bars® sessie?
Wanneer je je Bars laat lopen, ontvang je, en gaat alles met steeds meer en meer gemak en hoe wordt het werkelijk nog beter dan dat?
 
Wat houdt de Access Bars® Class in Helmond (nabij Eindhoven) in?
 
Deze class is een een-daagse, praktische class, waarin je wordt opgeleid tot Access Bars® practitioner in Eindhoven. Je leert hoe de Access Bars werken en hoe je deze kunt toepassen bij jezelf en anderen.
Je ontvangt en geeft twee keer een Access Bars® sessie en krijgt een handleiding, 2 headcharts en een certificaat mee en natuurlijk heel veel ruimte & verandering.
Daarbij is het ook een fijne, gezellige dag in een mooie ruimte in Eindhoven waar we met plezier en vreugde werken in plaats van vanuit het “moeten begrijpen”
 
Over Eva Vromans, CFMW, Real Eve Eindhoven:
Eva faciliteert al sinds begin 2020 de Access Bars® classes van Access Consciousness®.
Daarnaast is ze ook Access Energetische Facelift facilitator, CFMW en heeft ze vele aanvullende cursussen gevolgd zoals o.a. Choice of Possibilities, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilities, 3-day Body Class, Talk to the Entities, Talk to the Entities Advanced en vele andere speciality classes.
Ze valt op door haar scherpe gewaarzijn, zorgzame & kwetsbare manier van zijn en tegelijk is ze een zeer krachtige aanwezigheid en schuwt ze geen enkele energie of situatie. De keuze om de classes van Access Consciousness in Helmond, dichtbij Eindhoven, te faciliteren komt vanuit een zeer sterk verlangen en de keuze voor een wereld waarbij we samen kunnen leven in vrede, vreugde en ontspanning en onbewustzijn geen schijn van kans meer heeft om te bestaan.

Schrijf je in via onderstaand contactformulier en je ontvangt binnen 48 uur van ons een mail met alles wat je nodig hebt om jouw inschrijving te voltooien en de class met gemak te volgen.


Klik hier om de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy van Real Eve te bekijken.

Facebook
Twitter
LinkedIn