Access Body Process® Classes: Van Trauma naar Power

woensdag 27 september | 19:00 - 22:15 | Hysteria of Trifold Sequencing Systems (TSS) (nieuw 2023)

zondag 15 oktober | 13:00 - 16:15 | Zero Sum of Trauma

zondag 12 november | 13:00 - 16:15 | Circuitry

Alle classes vinden plaats op de Gasthuisstraat 102 in Helmond - je mag meedoen aan een, twee of alledrie de classes! Alles is mogelijk!

Wat kies je met, door en voor je lichaam?

Wat is er mogelijk voor jou, jouw lichaam & jouw leven voorbij aan trauma? Wat dien je te kiezen en veranderen om de POWER te gaan belichamen die je werkelijk bent?

✨ Welke gedachtes en gebeurtenissen uit het verleden houden jou nog gevangen en zorgen ervoor dat je jezelf afremt, je leven blijft stoppen en je uit de kracht die je werkelijk bent halen? ✨
 
✨ Wat denk je nog te moeten oplossen voordat je eindelijk verder kunt?  ✨
 
✨ Tegen wie of wat ben je nog in verzette reactie of stem je juist nog meer in en op af waardoor je niet jezelf bent en kunt kiezen vanuit de POWER van JOU? ✨
 
✨ Waar vermijd je nog situaties of sluit je je nog af voor anderen, omdat je wellicht onbewust bezig bent met een gevecht uit jouw verleden? ✨
 
✨ Welke lichtheid, welk gemak, welke vreugde en welke POWER is er voor jou mogelijk voorbij aan welk trauma dan ook? Groot, klein, fysiek, emotioneel, energetisch? ✨
 
✨ Wat kun je transformeren en loslaten zodat je kunt gaan floreren als de POWERDIVA die je weet te zijn? ✨
 

Gebruikmakend van een van de 60 energetische hands-on lichaamsprocessen van Access Consciousness® nodigt deze class jouw lichaam uit om zichzelf te helen vanuit energie, ruimte, bewustzijn & keuze, om vervolgens ook die ruimte te kunnen zijn voor anderen.

Zeer dynamische lichaamsprocessen van Access Consciousness om toe te voegen aan je pallet met vaardigheden als je werkt met clienten die bijvoorbeeld niet loskomen van het verleden (al dan niet ervaren of gelabeld als zijnde een trauma) maar ook ongelukken, fysieke letsels en ongezonde situaties & systemen.

Je ontvangt na deze class(es) ook een certificaat en korte uitleg op papier om mee naar huis te nemen. Je mag de processen daarna ook geven aan cliënten, vrienden of familie, of je geeft het gewoon lekker vaak aan jezelf.

Schrijf je in via onderstaand contactformulier en je ontvangt binnen 48 uur van ons een mail met alles wat je nodig hebt om jouw inschrijving te voltooien en de class met gemak te volgen.


Klik hier om de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy van Real Eve te bekijken.