Access Body Process® Class | Orgaan-isatie: werk samen met jouw organen

donderdag 2 mei 2024 | 19:00 - 22:15 | Gasthuisstraat 102, Helmond


Jouw early bird investering: € 75,- (bij inschrijving voor 29 april 2024)

Jouw (late bird) investering: € 85,- (bij inschrijving vanaf 29 april 2024)

Wat kies je met, door en voor je lichaam?

Hoe gaat het met jouw organen? Ben je je weleens bewust van al die mooie organen in je lijf? Wat een prachtige orgaan-isatie om alle processen binnen in jouw lijf in goede banen te leiden.

✨ Wist je dat best veel mensen spanning & stress vastzetten in hun organen? Wat als je die stress & spanning die je daar eventueel vasthoudt weer beter kunt gaan voelen en om het zo ook met gemak te kunnen merken, transformeren en loslaten? 
 
✨  Tijdens deze class zullen we werken met weer een mooi & dynamisch lichaamsproces van Access Consciousness, namelijk: orgaan configuratie
 
✨  Dit is een zeer intensief & helend lichaamsproces van Access Consciousness om toe te voegen aan je pallet met vaardigheden als je lichaamswerker bent, energetisch coach of gewoon super tof om zelf te ontvangen en jouw lichaam te laten kiezen om deze class wel of niet te volgen.
 
✨ Weet jouw lichaam je te vertellen of deze class een bijdrage is voor jou, je lijf en  je leven?
 
✨ Welke orgaan-isatie is er mogelijk voor jou en je lieve lijfje? ✨
 
✨ Is nu de tijd om te kiezen voor een optimaal functionerend en goed ge-orgaan-iseerd lichaam? Volg de energie ✨
 

Gebruikmakend van 1 van de 60 energetische hands-on lichaamsprocessen van Access Consciousness® nodigt deze class jouw lichaam uit om zichzelf te helen vanuit energie, ruimte, bewustzijn & keuze, om vervolgens ook die ruimte te kunnen zijn voor anderen.

Gun jij jezelf en vooral jouw lichaam ook een heerlijke avond exploratie, speelsheid, transformatie, ontvangen, facilitatie en verandering?

Je ontvangt na deze class ook een certificaat en korte uitleg op papier om mee naar huis te nemen. Je mag het proces daarna ook geven aan clienten, vrienden of familie, of je geeft het gewoon lekker vaak aan jezelf.

Schrijf je in via onderstaand contactformulier en je ontvangt binnen 48 uur van ons een mail met alles wat je nodig hebt om jouw inschrijving te voltooien en de class met gemak te volgen.


Klik hier om de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy van Real Eve te bekijken.