Access Consciousness Body Process® Class | Herstel van Structurele Integriteit en Functie

donderdag 14 maart 2024 | 19:00 - 22:15 | Jouw investering: € 75,- (early bird) | € 85,- (late bird)

Wat kies je met, door en voor je lichaam?

Welke ideeën heb jij lichamelijke klachten en/of ziektes die volgense deze wereld "chronisch" of "progressief" zijn?

✨ Wat als er een andere mogelijkheid beschikbaar is met hoe er wordt gekeken naar ziekte, (pijn)klachten en het functioneren van het lichaam? ✨
 
✨ Hoeveel van jouw lichaam heb je gecreëerd vanuit deze realiteit? En hoeveel van je lichaam heb je gecreëerd vanuit jouw eigen realiteit? Hoeveel van deze realiteit zit er vast in jouw lijf?
 
✨ Stel nu eens, dat je het lichaam gaat zien als een zeer intelligent en zelfregulerend systeem? Zou je dan nog hetzelfde kijken naar ziektes en klachten? Jouw lichaam weet namelijk precies wat het dient te doen en zijn om ervoor te zorgen dat het als klein ecosysteem in balans blijft. Jouw weerstand en standpunten over wat een gezond lichaam is en de spanning die dit met zich meebrengt, creëren de pijn, stress en het ongemak. ✨
 
✨ Welke ruimte, energie, bewustzijn en keuze kunnen jij en jouw lichaam zijn om de structurele integriteit en functie van jouw lichaam te herstellen?  ✨
 
✨ Tijdens deze bodyclass werken we met een energetisch process op basis van aanraking en aanwezigheid. Dit process faciliteert en versnelt de mogelijkheid om de structurele integriteit en functie van het lichaam te kunnen herstellen. ✨
 

Een dynamisch en effectief lichaamsprocess van Access Consciousness om toe te voegen aan je pallet met vaardigheden als je werkt met cliënten die geen gemak hebben met hun eigen lichaam, pijn, zwaarte, chronische klachten of ziektes ervaren en dit ook merken en vastzetten in hun fysieke lichaam.

Gebruikmakend van een van de 60 energetische hands-on lichaamsprocessen van Access Consciousness® nodigt deze class jouw lichaam uit om zichzelf te helen vanuit energie, ruimte, bewustzijn & keuze, om vervolgens ook die ruimte te kunnen zijn voor anderen.

Tijdens de bodyclass ontvang je eenmaal en geef je eenmaal dit lichaamsproces. Tijdens het geven en ontvangen van het lichaamsproces kun je vragen stellen met betrekking tot hetgeen er tijdens de class verschijnt in je lichaam. We maken gebruik van verbale processen om zo ook de standpunten te transformeren en loslaten die de beperking creëren.

Je ontvangt na deze class ook een certificaat en korte uitleg op papier om mee naar huis te nemen. Je mag dit proces daarna ook geven aan cliënten, vrienden of familie, of je geeft het gewoon lekker vaak aan jezelf.

Schrijf je in via onderstaand contactformulier en je ontvangt binnen 48 van ons een mail met alles wat je nodig hebt om jouw inschrijving te voltooien en de class met gemak te volgen.


Klik hier om de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy van Real Eve te bekijken.