Access Consciousness Intro Call | Helderheid

woensdag 31 augustus 2022 | 20:00 - 21:30 | Online/Zoom | Jouw investering: € 28,-

Coping much…? Helderheid hebben met jezelf en anderen

Tijdens deze Access intro class gaan we exploreren hoe we de tools van Access Consciousness kunnen inzetten om meer helderheid te creëren in wat waar is voor jou, meer toegang te krijgen tot JOUW weten, en meer keuzes kunt maken die werken voor jou zonder daarbij de ander verkeerd te maken of terug te vallen op manieren van communiceren die voor jou niet voelen als “jezelf”.

Hoe zou het zijn om zo helder te zijn met jezelf dat je weet wat je wilt, wat zorgzaam is voor jezelf en je daarbij ook in interactie met de ander jezelf niet hoeft te verkleinen en ook niet in gevecht of reactie hoeft om je “grenzen” te bewaken? Je navigeert eigenlijk zoals de wind of de zee. Je gaat waar je wilt, kunt en kiest om te zijn. Je weet dat het gemakkelijker is om op een bepaalde manier te bewegen door de wereld en forceert jezelf niet meer om te gaan werken met of aanpassen aan het harde cement dat je tegenkomt in bepaalde situaties met jezelf of met anderen. Je verandert gewoon een beetje de koers zodat je eert wat jij bent en kiest zonder de ander te hoeven vernietigen.

Ben jij benieuwd hoe je meer kunt gaan navigeren als JIJ ik een wereld waar je wordt aangemoedigd om dat vooral niet te zijn & doen?

Kom dan gezellig meespelen tijdens deze exploratieve online call van anderhalf uur en laten we samen kijken wat er nog meer mogelijk is voorbij aan termen als “grenzen stellen”, “assertief doen” en “compromissen maken”.

Deze class valt in de categorie: Verandering creeren met de tools van Access Consciousness. We maken gebruiken van de tools en clearings van Access Consciousness en zetten deze in op basis van een gekozen thema en de inbreng & vragen van de deelnemers omtrent het thema

Schrijf je in via onderstaand contactformulier en je ontvangt binnen 48 uur van ons een mail met alles wat je nodig hebt om jouw inschrijving te voltooien en de class met gemak te volgen.


Klik hier om de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy van Real Eve te bekijken.